Huset i Rogoznica

Vy över gamla stadskärnan på ön Rogoznica

Vårt hus ligger på en höjd på den romantiska ön mitt i Rogoznica:s gamla stadskärna. Läget är lugnt då det bara är gångvägar och gränder runt om. Parkera bilen får man göra på kajen som är 40m fågelväg längre ner, där alla restaurangerna ligger. Huset ligger med utsikt mot marinan mittemot med bedårande solnedgångar som du kan njuta av från terrassen eller balkongen.

I huset väljer du själv om du vill tillbringa dagen på den privata solterrassen eller balkongen med eftermiddags och kvällssol eller på stranden eller vid polen i marinan. Det är gångavstånd till allt.

Huset är cirka 100kvm stort och består av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum på bottenvåningen med utgång till en större terrass med havsutsikt samt två sovrum med balkong med havsutsikt på övervåningen. Man bor mycket bekvämt en familj (4 personer i två sovrum) men man kan också ha upp till 4 ytterligare personer sovandes på bäddsofforna i vardagsrummet.

Köket är utrustat med husgeråd av god standard och rikligt med tallrikar, glas, och uppläggningsfat så att ni kan duka upp en god middag i vardagsrummet eller terrassen. För bekvämlighetens skull finns även en diskmaskin.

På övervåningen finns ett badrum med badkar och tvättmaskin. På bottenvåningen ligger en toalett. Det finns luftkonditionering på båda våningarna. Det finns också wi-fi och en TV i vardagsrummet.

”Har tillbringat en härlig tid i fina huset i Rogoznica.
Huset är charmigt, nytt och fräscht med mysig känsla.
Härligt att sitta på terrassen och njuta av utsikten.
Rogoznica är en mysig by, uppskattade särskilt härlig  morgonpromenad runt ön på ca 40 min.
Bra restauranger och otroligt klart vatten.
Kort transfer från Split gjorde det extra smidigt.
Vi kommer gärna tillbaka!”- Agneta med sin son Johan (juni 2019)

Tillbaka till toppen