Aktiviteter

Att göra i havet

I Rogoznica hittar du på alla möjliga badaktiviteter och andra aktiviteter. Det går att köpa snorkelutrustning på kajen eller en upplåsbar madrass och lekutstrustning för småttingar. Om du vill ha mer fart finns det vattenskotrar och ribbåt till uthyrning.

Om du känner för att segla får du kontakta Marina Frapa i förväg för att hyra segelbåt eller motorbåt. Det finns flera andra marinor runt om också mot Split (Trogir, Kastela, Seget Donji, Marina mfl) eller Sibenik.

 I Marina Frapa finns en publik pool med både grunt och djupt vatten samt en mindre bar i poolen och även möjlighet till massage och kroppsbehandlingar i anslutning. På kajen på väg mot Marina Frapa, på kvällarna, finns hoppborgar och studsmattor med linor för barn (inträde).

Yellow submarine i Adriatiska havet

Nära restaurangen Mario finns en mindre u-båt (Yellow Submarine) för utflykter under vatten. Från den kajen går även större båtar på morgonen då man åker större eller mindre sällskap på heldagsutflykt till någon vik och badar. Då bjuds det på egenfångad fisk (enklare förtäring) och dricka. Man köper biljett i förväg på kajen dagen innan. Du kan också fiska på egen hand, köp fiskeutrustning på kajen.

Aquapark

Vattenpark Solaris (nära Sibenik)

Precis på väg till Sibenik, några kilometer före finns en vattenpark Aquapark Solaris. Jättekul för hela familjen! Var ute tidigt på dagen för det blir svårt att hitta parkering ju senare man kommer.

(Vi rekommenderar inte vattenparken vid en strand bortom Marina Frapa. Man kan hamna i vattnet mellan anordningar och ha svårt att ta sig upp igen. Om du väljer att göra det-ha uppsikt över dina barn!)

Dragons Eye, Rogoznica

Sjön Drakens öga

I sjön Zmajevo oko vid Marina Frapa kan du bada. Dock måste du vara beredd att hoppa från en höjd. Bara för den som vågar!

Upptäck Rogoznica!

Eller varför inte bara strosa runt på ön, springa eller promenera runt och upptäcka allt som finns!

Trevlig vistelse!

Tillbaka till toppen
+